Selecteer een pagina

✓ Vrij van schadelijke stoffen

Brand- en landbouwmateriaal

✓ Installatie van materiaal

Home » Freegen

In onze winkel met benodigdheden voor brandweermannen, vindt u ook het beste brandblusschuim van FREEGEN. Dat is een schuim die biologisch afbreekbaar is. Bij ons kunt u dit type schuim van het toonaangevende merk en heel wat andere blusbenodigdheden vinden. Neem daarom een kijkje naar onze volledige catalogus en bestel de nodige producten.

Bekijk hieronder onze catalogus

Wat is het schuim van FREEGEN?

Het blusschuim van FREEGEN is een fluorvrij blusschuim. Dit type blusschuim kunt u gebruiken voor branden in klasse A. Dat kan gaan van natuurbranden tot woningbranden. Dit en andere benodigdheden voor brandweermannen, vindt u in onze webshop. Om producten van FREEGEN te gebruiken, heeft u natuurlijk juiste apparaten en slangen nodig. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk, vindt u onder andere een handige sleepslang. Ook voor ander materiaal, kunt u bij ons terecht.

Freegen
Belgian Fire Safety BFS

Bestel dit handige product

Heeft u interesse om schuim van FREEGEN te bestellen? Dan kunt u gemakkelijk een online account aanmaken om daarna een bestelling te plaatsen. Wilt u graag dat wij u helpen bij het zoeken van de juiste producten. Of twijfelt u bijvoorbeeld welke slang u het beste aankoopt? Kiest u een transportslang of gaat u toch voor een irrigatieslang? Wij helpen u daar met veel plezier mee verder. U kunt ook daarvoor contacteren via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@belgianfiresafety.com. Verder zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +32 56 25 77 95.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?