Selecteer een pagina

Vrij van schadelijke stoffen

Brand- en landbouwmateriaal

Installatie van materiaal

Home » Freegen

In onze winkel met benodigdheden voor brandweermannen, vindt u ook het beste brandblusschuim van FREEGEN. Dat is een schuim die biologisch afbreekbaar is. Bij ons kunt u dit type schuim van het toonaangevende merk en heel wat andere blusbenodigdheden vinden. Neem daarom een kijkje naar onze volledige catalogus en bestel de nodige producten.

Heeft u interesse om schuim van Freegen te bestellen?

Freegen

Wat is het schuim van FREEGEN?

Het blusschuim van FREEGEN is een fluorvrij blusschuim. Dit type blusschuim kunt u gebruiken voor branden in klasse A. Dat kan gaan van natuurbranden tot woningbranden. Dit en andere benodigdheden voor brandweermannen, vindt u in onze webshop. Om producten van FREEGEN te gebruiken, heeft u natuurlijk juiste apparaten en slangen nodig. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk, vindt u onder andere een handige sleepslang. Ook voor ander materiaal, kunt u bij ons terecht.

Bestel dit handige product

Heeft u interesse om schuim van FREEGEN te bestellen? Dan kunt u gemakkelijk een online account aanmaken om daarna een bestelling te plaatsen. Wilt u graag dat wij u helpen bij het zoeken van de juiste producten. Of twijfelt u bijvoorbeeld welke slang u het beste aankoopt? Kiest u een transportslang of gaat u toch voor een irrigatieslang? Wij helpen u daar met veel plezier mee verder. U kunt ook daarvoor contacteren via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@belgianfiresafety.com. Verder zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +32 56 25 77 95.