Selecteer een pagina

Vrij van schadelijke stoffen

Brand- en landbouwmateriaal

Installatie van materiaal

Home » Beregening

Bij ons kunt u terecht voor verschillende apparaten voor beregening. Met deze systemen zorg je ervoor dat bepaalde plaatsen voorzien worden van water in de plaats van regen of als aanvulling van de regen. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk, kunt u verschillende materialen vinden om grote oppervlaktes van water te voorzien en branden te bestrijden of voorkomen.

Heeft u interesse in ons ruime assortiment aan brandweermateriaal?

Freegen

Wat hebben wij voor beregening?

In ons ruime assortiment aan brandweermateriaal vindt u verschillende apparaten om grote oppervlaktes te voorzien van beregening. In deze categorie vindt u onder andere een irrigatieslang. Deze kunt u gebruiken voor het beregenen van landbouwoppervlaktes. Ook voor andere oppervlaktes, kunnen deze producten van pas komen. Wacht daarom niet langer en bekijk onze ruime catalogus.

Ontdek alle apparaten voor beregening

Heeft u interesse in één van onze materialen voor beregening? Dan kunt u een offerte aanvragen door een account aan te maken op onze website. Daar vindt u ook ander materiaal om mensenlevens te redden. Als u nog met vragen zit, kunt u ook bij ons terecht. Dit door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@belgianfiresafety.com of te bellen naar het telefoonnummer +32 56 25 77 95. De medewerkers van Belgian Fire Safety helpen u dan met veel plezier verder en geven u het gepaste advies.