Selecteer een pagina

Vrij van schadelijke stoffen

Brand- en landbouwmateriaal

Installatie van materiaal

Home » Irrigatieslang

Besproei gemakkelijk grote oppervlaktes met onze irrigatieslang. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk, verkopen wij dit en andere slangen via onze website. U kunt er eenvoudig een offerte voor aanvragen en ze aankopen om branden te blussen en mensen te helpen. Wacht niet langer en lees hieronder alles over de voordelen van de dit type slang.

Heeft u interesse in een irrigratieslang?

Freegen

De voordelen van een irrigatieslang

Een irrigatieslang, oftewel druppelslang kunt u gebruiken voor de irrigatie van grote oppervlaktes. Dit vanwege de vele kleine gaatjes in de slang. Deze slang is verder heel gemakkelijk aan te koppelen en ontkoppelen. Verder kunt u deze ook verkrijgen in verschillende lengtes en druk. Naast een slang voor irrigatie, kunt u bij ons nog een aantal andere brandslangen vinden. Denk hierbij een de sleepslang. Ook voor de irrigatieslang hebben we nog een aantal handige extra tools, zoals een oproller voor irrigatie. De irrigatieslang wordt bovendien ook regelmatig gebruikt voor de irrigatie van landbouwvelden. Dit omdat hij gemakkelijk volledige velden kan beregenen

Beregen grote oppervlaktes

Heeft u interesse in onze irrigatieslang of één van onze andere brandweermanproducten? Dan kunt u makkelijk online een offerte aanvragen, dit doet u door een online account aan te maken. Met vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@belgianfiresafety.com of bellen naar het telefoonnummer +32 56 25 77 95. Wij beantwoorden al uw vragen snel en deskundig en helpen u aan het juiste redgereedschap en brandblusmateriaal.