Selecteer een pagina

Beschrijving

Bij ons kunt u terecht voor een oproller voor uw materiaal voor irrigatie. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk, hebben we verschillen producten die u helpen met het blussen van branden of het verspreiden van mest. U kunt ons volledige assortiment op onze website bekijken. Waaronder ook de hydraulische oproller voor irrigatie of landbouwbemesting.

Beschrijving van een oproller voor irrigatie

In onze winkel met een ruim assortiment aan brandweerproducten, hebben we deze roller voor irrigatie in verschillende groten en met of zonder scheidingsschijf. De hydraulische oproller heeft een drie-punt koppeling waarmee u makkelijk een sleepslang, of andere slang kunt koppelen. Als u liever gebruik maakt van een slang voor irrigatie waar u geen oproller voor nodig heeft, kunt u gaan voor een transportslang. Al onze slangen zijn perfect voor het beregenen van grote oppervlaktes. Met een oproller, kunt u slangen gemakkelijk transporteren naar verdere locaties.

Bestel dit handige apparaat

Heeft u interesse om een oproller voor uw irrigatie of bemesting te kopen? Dan kunt u gratis een account aanmaken en een offerte aanvragen. Verder vindt u bij ons nog een aantal redgereedschappen, waarmee u in gebouwen kunt binnendringen om mensen verder te helpen. Bij vragen of opmerkingen, kunt u ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@belgianfiresafety.com of bellen naar het telefoonnummer +32 56 25 77 95.

Hydraulische oproller

Hydraulische oproller