Sélectionner une page

Vrij van schadelijke stoffen

Brand- en landbouwmateriaal

Installatie van materiaal

Home » transportslang

Een transportslang kan van pas komen bij een bemesting systeem of het beregenen van grote percelen. Deze slang kunt u vinden bij Belgian Fire Safety in Wevelgem, dicht bij Kortrijk. Wij hebben een mooi assortiment aan brandslangen en slangen om bemesting te verdelen. Elke slang heeft zijn eigen voordeel en wij overlopen graag samen met u wat alle opties zijn.

Heeft u interesse in een irrigratieslang?

Freegen

De voordelen van een irrigatieslang

Onder al onze brandweermanproducten, vindt u ook de transportslang. De transportslang is één van de vele brandweerslangen die we verkopen. Deze slang wordt gebruikt om plaatsen op afstand te bemesten of te beregenen. De slangen zijn in lange lengtes beschikbaar en u kunt er ook meerdere koppelingen bij vinden. Onze medewerkers helpen u met plezier verder en raden u ook de juiste diameter aan. Op die manier kunt u snel en eenvoudig aan de slag.

Besproei percelen op lange afstand

Ontdek onze transportslang en andere blusmateriaal en redgereedschap op onze website. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door online een gratis account aan te maken. Verder kunt u ons ook contacteren door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@belgianfiresafety.com of te bellen naar het telefoonnummer +32 56 25 77 95. Onze medewerkers helpen u dan verder met hun kennis.